Bøtter inn med scoringer uansett hvor han spiller. (foto: atletico, twitter)

Barcelona hadde karret seg til poengdeling mot Granada på mandag, på tirsdag var det Atleticos tur til nesten-snubling mot Getafe.

Overraskende holdt Getafe regjerende mester Atletico under press med 1-0 frem til det 74. minutt. Så smalt det fra Barcelonas tidligere matchvinner.

Les: Hvor har det blitt av Harry Kane?

Getafe hadde fått inn sin første scoring på et tiår mot Atletico Madrid, og hadde nå en omgang igjen av kampen hvor de skulle forsvare seg til seier.

Så dro Carles Alena på seg sitt andre gule kort i det 74. minutt, og Atletico fosset frem for å utnytte svakheten. Luis Suarez tok imot muligheten med åpne armer og begge bein. Fire minutter senere utlignet Suarez til 1-1, og Diego Simeone skjønte at han slapp med skrekken.

Men Suarez er ikke mannen som godtar nederlag eller poengdeling: 2-1 scoring av 34-åringen i sluttminuttet.

Les på Engelske klubber: «En god dag for United og Phil Jones»

2-1 seieren sendte Atletico foran byrivalen Real med ett poeng før Ancelottis kamp denne uken. I trøbbel? Bare å kalle på Suarez…

Les: Presentert som ny trener – ferdig tre timer senere