Han kom, så og forsvant.

Det har tydeligvis gått noe fort i svingene hos AFC Eskilstuna. Den svenske Superettan-klubben hadde skaffet seg ny trener, presenterte ham for supporterne – og opphørte arbeidsforholdet tre timer senere.

Med ti kamper igjen av sesongen skulle 52-åringen Dimitri Cheryshev lede klubben opp fra 10. plass og i betryggende avstand fra nedrykksstriden. På tirsdag ble Cheryshev presentert som trener, for så å ombestemme seg.

Les: Ronald Koeman lever farlig

-Dimitri viille gjøre en del endringer, og etter treningen innså han at han ville gjøre mer skade enn nytte for laget i den nåværende situasjonen. Han mente at han ikke hadde tid til å gjøre disse endringene, og at det var bedre at spillerne fortsatte i samme setup som før, med bare ti kamper igjen, sier Eskilstuna-lederen Alex Ryssholm ifølge Fotballskanalen.

En fair beslutning av Cheryshev, men vitner ikke akkurat om spesielt godt håndtverk av den svenske klubben. Dermed blir det sportssjefen som fortsetter vikariatet etter at Eskilstuna sparket trener Melkemichel i juni.

Som spiller hadde Cheryshev kallenavnet Kulen fra Gorki, på tirsdag levde han definitivt opp til dette. Trakk seg etter første trening, det må vel være en eller annen fartsrekrord.

Les: Iniesta: Xavi er klar