Alle ventet på denne nyheten. Rafael Nadal, som har slitt med en skade i ti måneder, bekreftet at han kommer tilbake til kampen. La oss huske at spanjolen i mai sa at hvis han i det hele tatt klarer å komme seg etter skaden, vil 2024-sesongen være hans siste i karrieren. Her er alt vi vet om Nadals retur til konkurransen.


Rafael Nadal deltok nylig i en turnering i årets Australian Open. Spanjolen kom til konkurransen som forsvarende mester, men ble eliminert i andre runde av arrangementet etter å ha pådratt seg en skade under kampen. I utgangspunktet så skaden så liten ut at spanjolen meldte tilbake i månedsskiftet mars og april.

Les: Klar for noe større og så banker Real Madrid på døra

Det viste seg imidlertid at saken var så alvorlig at spanjolen i mai annonserte at han ikke ville komme tilbake på banen denne sesongen, og neste sesong ville bli hans siste, dersom kroppen tillater ham å spille i det hele tatt. Denne historien har en lykkelig slutt fordi spanjolen faktisk kan spille, noe han bekreftet for noen dager siden.

For noen dager siden publiserte Rafael Nadal et innlegg på sine sosiale medier som gjorde hele verden glad. Spanjolen skrev i den at han bekreftet at han kom tilbake og oppfordret folk til å følge regnskapet hans fordi han og laget hans i løpet av de neste dagene vil kunngjøre hvilken turnering han vil spille i for første gang etter hjemkomsten. På dette tidspunktet venter vi fortsatt på denne kunngjøringen, men vi kan være sikre på at den kommer fordi Nadal flere ganger i sine intervjuer har understreket at han først vil kunngjøre at han kommer tilbake til spillet når han er sikker på at det vil skje .

Les på F7: Etter suksessen med «Oppenheimer», tenker Christopher Nolan allerede på en ny storfilm