Enklere tider

Det er flaks og kjærlighet som har ført keeperlegende Bruce Grobbelaar til den ambisiøse OBOS-ligaklubben Øygarden. – Tidligere Nest/Sotra har byttet navn og samlet sammen resurser på vestlandsøya for å nå Eliteserien.

For de som tenker hvordan i all verden kan Bruce Grobbelaar som har nesten 13 år i Liverpool på sin CV bli keepertrener for en OBOS-ligaklubb. – Svaret er som følger Grobbelaar er kjæreste med Janne Hamre Karlsen fra Sotra, hun er styremedlem i Øygarden FK

Les: Senket Manchester United – nå kan Longstaff være tapt for Newcastle

«Det betyr naturligvis noe at Janne er der allerede, og er veldig glad i klubben. Samtidig er jeg er veldig glad for denne muligheten, og det gir meg stor inspirasjon å kunne jobbe med disse unge spillerne», sier Bruce Grobbelaar til VG.

Siden han la opp fotballkarrièren i 1999 har han trent ulike klubber i Sør-Afrika, Canada og jobbet i Storbritannia for Liverpools akademi. Han er fremdeles ambassadør for klubben under hjemmekampene på Anfield, og attraktiv for supporterarrangementer rundt om i verden gitt hans populære status etter bragdene for den nåværende ligalederen i Premier League.

Les: Avklart: Blir ikke værende i Schalke 04