Ikke bare, bare for vikarierende sportsdirektør Todd Boehly '

Ankomsten til Todd Boehly som har vært med å eie Chelsea i noen uker er utnevn til klubbens midlertidige sportsdirektør etter at Marina Granovskaia som nesten alle i den gamle gjengen fikk sparken har satt i gang en nesten febrilsk jakt på superstjerner.

London-klubben er særdeles kjøpekåte etter å ha vært under sanksjon i noen måneder. – Nå har han landet i Spania og snakker med Barcelona om en håndfull spillere. – Det kan finansiere kjøpet av Robert Lewandowski, som allerede har blitt enig med Barcelona om de personlige betingelse og hindre Manchester United i å få deres største sommermål.

De to klubbene har snakket sammen sammen siden før overgangsvinduet åpnet. Andreas Christensen har allerede byttet Stamford Bridge ut med Camp Nou og Barcelona håper å følge opp avtalen med en avtale om å signere forsvarerne Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso, som begge har bare 12 måneder igjen av kontraktene sine.

Les: Nottingham Forest i forhandlinger med spilleren som kopierte ikoniske Rivaldos hattrick på San Siro

Barcelona er fortsatt fast bestemt på å få en avtale gjort, med klubbdirektør Jordi Cruyff innrømmer klubben jobber med store begrensinger. Men nå med Boehly på plass i Barcelona for å snakke om flere overganger (begge veier) åpner det seg opp flere muligheter og handlefrihet.

Azpilicueta og Alonsos fremtid er forstått å være hovedemnet for diskusjon, men Barcelonas høyreback Sergino Dest forventes også å bli nevnt ettersom Chelsea har en langvarig interesse i amerikaneren.

Boehly forventes også å spørre om situasjonen til midtbanespiller Frenkie de Jong ettersom 90min forstår at Chelsea har uttrykt interesse for å gjøre en avtale for nederlenderen, som er Manchester Uniteds toppmål denne sommeren.

Chelsea vil ha en ny midtbanespiller i sommer etter å ha gått glipp av Aurelien Tchouameni til Real Madrid, og etter å ha fått avslag på en tentativ henvendelse til West Hams Declan Rice.

Frenkie de Jong har strittet kraftig imot å bli solgt til Manchester United, mens Barcelona desperat ønsker seg en milliard pluss inn på konto. Det vil finansiere en Robert Lewandowski overgang fra Bayern München og sørge for at nykjøpte spillere faktisk kan meldes opp til spill i La Liga.

Les: Det ble bare 23 kamper på fem bortkastede år i Chelsea

Frenkie de Jong har sagt hvis han skal selges må det bli til en klubb som spiller i Champions League, noe Chelsea gjør. !