(foto: united, twitter)

I 2020 sendte Manchester United Marcos Rojo som hadde vært en del av klubben i seks år på utlån til Estudiantes i Argentina, tidligere i år gikk veien videre på en permanent avtale til Boca Juniors. – Nå vil den argentinske storklubben hente enda en!

Denne gangen dreier det seg om Manchester United sin tredjekeeper Sergio Romero, en meget solid keeper som i de ville være førstevalget i de aller fleste klubber. Manger Ole Gunnar Solskjær har et stort luksusproblem med hensyn til keepere, både Dean Henderson og David de Gea er fantastisk gode.

Les: Xabi Alonso følger sin egen suksessoppskrift

Det er slettes ikke sikkert Boda Juniors blir neste stopp for den argentinske keeperen til tross for flere uttalelser om å avslutte karrieren i hjemlandet. – Det er tydeligvis ikke helt enda, 34 åringen har vært i kontakt med flere klubber, både i Serie A og La Liga.

En ting er imidlertid rimelig sikkert, Sergio Romero vil forlate Old Trafford i sommer. Ole Gunnar Solskjær har presentert et tilbud om forlengelse, men ikke kommet med noen garantier om spilletid, noe som var et krav fra Romero.

Les: «Greven av Monte Cristo» tilbake i ny drakt