De eldre er fortsatt best.

Manchester United og Liverpool er de blant Premier League klubbene som er i førersetet når det gjelder å hente Jude Bellingham fra Borussia Dortmund. Men så har 19.åringen hintet om at kongens klubb er det rette for han.

I sommer kom det en jevn strøm med meldinger fra engelsk media om at Liverpool gikk hardt inn for å manøvrere seg til en signering av Bellingham i januar, der Klopp og gjengen lå i «pole position». De siste månedene virker det som vinden har snudd. For hos verdens beste klubb, Real Madrid, jobbes det systematisk for å rydde vei for Bellingham.

LES: Tottenham selger midtbanespiller med stor rabatt

Rodrygo og Eder Militao har skaffet seg spansk statsborgerskap, og fjerner problemet med for mange utenlandske spillere i troppen. – Men det er et stort Men!, som tidligere i dag ble bekreftet av en av Norges fremste tv personligheter.

Ifølge Fichajes har Real Madrid signalisert de er villig til å betale 100 millioner euro for signaturen til Bellingham. Tidligere i høst hevdet Bild Dortmund hadde jekket opp markedsprisen til Bellingham til 150 millioner euro. 19 åringen storspiller i Bundesliga og er forventet å gjøre det stort i VM med det engelske flagget på brystet. Dortmund har tenkt til å vente med «alle samtaler om alt» til etter VM.

De har ikke gjort samme tabbe som med Erling Braut Haaland og godta en utkjøpsklausul. – Så de sitter med bukta og begge endene frem til 2025. Vil noen kjøpe må de bla opp skikkelig!.

Les: Både Chelsea og Newcastle forbereder bud i januar!

Mannen bak «Fjørtoft-finten» Jan Aage Fjørtoft, bekrefter i en melding at klubben vil kreve 150 millioner euro for talentet, dette har han funnet ut etter å ha lest den tyske avisen Bild. Prislappen på 1,5 milliarder kroner skremmer styreleder Florentino Pérez som synes Bellingham «saken» begynner å ligne litt vel mye på Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland overgangssagaer.

SISTE: Er sikker på å signere Messi allerede i januar!

Real Madrid manager Carlo Ancelotti som har bøtter av selvtillit mener at det ville vært flott med Bellingham, men har uttalt at de ikke trenger noen, han har allerede verdens beste lag.