På tide å ta på seg vinterjakka. (foto: spurs, twitter)

Givani Lo Celse ble hentet til Spurs i 2019 fra Real Betis først på utleie, så permanent overgang i 2020 for rundt 40 millioner euro. Etter to runder på utleie hos Villareal, er Premier League-klubben klar til å kutte båndene med den sentrale midtbanespilleren. Conte og Paratici har startet Prosjekt Opprydding 2023.

Ifølge Football-Insider fikk Lo Celso beskjed i sommer at han ikke var del av planen til Conte, og kunne søke utleie eller permanent exit. Det ble et andre leieopphold hos Villareal, klubben han han var med på å spille inn til Champions League-semifinale forrige sesong.

LES: Per-Mathias Høgmo en av få trenere fra Skandinavia som kunne ledet Real Madrid

Lo Celso er ingen hvem som helst, i kvartfinalen mot Bayern München der Villareal vant 1-0, ble argentineren kåret til kampens spiller.

Tottenham planlegger en solid handletur til sommeren og akter å bruke vinterens overgangsvindu til å rydde plass og raise cash. Ifølge Football-Insiders kilde er Spurs klar for å godta bud på rundt 18 millioner pund for Lo Celso, rundt halvparten av det klubben måtte ut med for to år siden.

Prosjekt Opprydding 2023 er i gang.