Trossard, foto: Premier League.

De to Premier League-klubbene med kanskje de største bankkontoene skal kjempe om samme Premier League-komet i januarvinduet. Mannen med 7 mål så langt i sesongen skal være villig til å flytte på seg med 18 måneder igjen kontrakten.

Chelsea skal være klare for å gjøre alvor interessen for Brighton-stjernen Leandro Trossard etter at belgieren scoret i 4-1-seieren over Blues denne helgen. 27-åringen var favoritten til Graham Potter da engelskmannen hadde ansvaret på Amex og har vært sterkt knyttet til et gjensyn med spilleren – innsatsen som nå kan akselerere etter lørdagens storspill.

SISTE: Er sikker på å signere Messi allerede i januar!

Trossard har imponert siden han kom til Amex Stadium i 2019. Han er i stand til å spille på tvers av frontlinjen samtidig som han har prestert sterkt som en angripende venstreback. Han nyter for tiden sin mest suksessrike sesong med syv mål og to assist i sine 11 kamper denne sesongen, inkludert åpningsmålet i 4-1-seieren over Chelsea på lørdag.

Potter har lyst til å jobbe med sin tidligere stjerne igjen. Nå ser det ut til at klubben kan være klar til å komme med bud på Trossard.

SISTE: Real Madrid ute etter Premier League-stjerne

Journalist Sacha Tavolieri har rapportert at Chelsea nå kan få fart på tilnærmingen til spilleren etter å ha fulgt ham nøye de siste ukene. Prestasjonen hans imponerte flere i klubben i kampen mot Brightons, og kan prøve å overbevise ham om å komme til Stamford Bridge tidligere enn de tidligere hadde planlagt.

Chelsea kan få hard konkurranse fra Newcastle som også vil by på spillen i januar