(foto: psg, twitter)

Både PSG og Barcelona håper å ha Lionel Messi sine rekker neste sesong. Men det er annen klubb som snakker med den argentinske superstjernen. The Athletics David Ornstein, som er ansett som en av de mest pålitelige journalistene innen fotballen, melder at Inter Miami er stadig mer sikre på å signere fotballegenden Lionel Messi.

SISTE: Chelsea gir United konkurranse om nederlender

Mandag morgen twitret Ornstein: «Inter Miami blir stadig mer sikker på å signere Lionel Messi. Ikke helt enig, men Inter Miami forventer nå at 35 år kommer og håper det blir gjort i løpet av de kommende månedene. Samtalene gjenopptas etter VM 2022. PSG ønsker fortsatt fornyelse + FC Barcelona vil prøve.»

Ornstein legger til at Inter Miami, som for tiden ledes av engelskmannen Phil Neville, nå forventer at Messi signerer for dem og håper at avtalen blir avtalt i løpet av de kommende månedene.

Det er forstått at diskusjoner mellom de to partene har pågått i et par år, men nå virker det sannsynlig at tidenes avtale for MLS kan bli en realitet.

SISTE: Real Madrid ute etter Premier League-stjerne

Jorge og Jose Mas – brødrene som eier Inter Miami sammen med David Beckham – leder angivelig forhandlingene, og mange møter har funnet sted med Messis far, Jorge.

Samtalene forventes å gjenopptas etter verdensmesterskapet i 2022. Messi, som har vært i strålende form for PSG denne sesongen, kan skrive under på en avtale med et utenlandsk lag allerede i januar.

Lionel Messi er desperat etter å vinne verdensmesterskapet med Argentina. VM i Qatar forventes å bli Messis siste mesterskap. Den syv ganger Ballon d’Or-vinneren fylte 35 år i juni.