(foto: united, twitter)

Erik ten Hag har fått skikk på forsvaret til Manchester United med å vrake Harry Maguire og heller satse på nyinnkjøpte Martinez. De Gea har blitt bedre og kommunikasjonen med forsvarer fungerer mye bedre denne sesongen enn på lenge.

Til tross for at Diogo Dalot har funnet en form så langt denne sesongen under Erik ten Hag, er den nederlandske manageren interessert i å få inn mer konkurranse for Dalot. Aaron Wan-Bissaka virker ikke å være et alternativ mer og kan forsvinne fra klubben i januar.

SISTE: Real Madrid ute etter Premier League-stjerne

Ifølge Football Transfers er både Manchester United og Chelsea interessert i å signere høyreback Jeremie Frimpong.

Etter at han gikk til Bayer Leverkusen fra Celtic, har Frimpong utviklet seg til å bli en av de beste unge høyrebackene i europeisk fotball. Komfortabel både fremover og defensivt, tiltrekker den unge forsvarsspilleren interesse fra noen av de største klubbene rundt om i Europa.

Det ligger an til å bli tøff konkurranse for å sikre Frimpongs signatur, men nederlenderen må vurdere hvilken klubb som sannsynligvis vil se ham utvikle seg mer som spiller. Dalot har forbedret seg i det siste, men det er absolutt en mulighet for Frimpong til å konkurrere med Dalot om en plass.

SISTE: Hazard på vei tilbake til Premier League

Hos Chelsea kan være litt vanskeligere for Frimpong på grunn av konkurransen fra Reese James, men han har spilt en mer sentral rolle til tider, så Frimpong og James kan spille i samme ellever. Men også Juventus og Real Madrid skal følge nederlenderen.