Vil så gjerne. (foto: pogba, twitter)

Denne uken kunne Pogbas agent endelig melde at klienten er tilbake på treningsfeltet etter langtidsskaden. Da var det visst på tide å dra fram historien bak Juventus-overgangen som startet i et uformelt møte over en kaffe.

Agent Rafaela Pimenta tok over oppdraget med å gi Pogba et nytt fotballhjem etter at Mino Raiola døde. Nå forteller hun hvordan prosessen med overgangen til Juventus startet.

LES: Utelukker Ronaldo

-Det hendte i april da Maurizo Arrivabane (tidligere teamsjef for Ferrari) og Pavel Nedved (Juve-direktør) kom til Monte Carlo for å se på Masters 1000 tennisturnering. De kom til kontoret mitt, vi pratet lit og jeg sa til dem: «Hvorfor ikke signere Pogba?»

-De sa: «Klart det. Vi kan gjøre det i morgen, vil han komme?», fortsetter agenten.

-Jeg sa: «La oss ringe ham». Og sånn gikk det videre.. forteller Pimenta.

I juli kom den formelle kontrakten mellom Pogba og Juve på plass. Optimismen var stor, preseason begynte bra, så smalt det igjen for den skadeutsatte franske verdensmesteren. Det bar tilbake på operasjonsbordet, og det er fortsatt tvilsomt at Pogba kan dra på seg kampdrakta til Juventus før 2023.

Vi ønsker Juventus og Pogba alt godt, men nå når vi hører den tilfeldige starten på prosessen som førte til overgangen og ser trøblet Juventus har kommet i både, Serie A og Champions League, da er denne historien om «Hvorfor ikke signere Pogba?» over en kaffe ikke like kul.

(Merk: Vi vet ikke hva agenten serverte gjestene sine på møtet i Monaco, så det kan like gjerne ha vært et champis-møte)

LES OGSÅ: Tottenham har trumfkortet som får Harry Kane til å forlenge