Har rykk, pace og teft som Sverige trenger. (foto: svensk fotball, twitter)

Har bare spilt tre kamper

Newcastle Uniteds rekordsignering på 60 millioner pund Alexander Isak har fått et tilbakeslag i restitusjonen etter en lårskade og er sannsynligvis ute til etter VM.

Mail Online avslørte i går at den svenske spissen har slått opp skaden igjen og vil være ute helt frem jul.

LEs OGSÅ: Utelukker Ronaldo

Det var forventet at Isak ville komme tilbake denne uken, men Eddie Howe har bekreftet at 23-åringen vil være ute «en stund» og «sannsynligvis ikke» spille før neste måneds VM.

Det er dårlige nyheter for Howe og spilleren. Isak har bare spilt tre ganger siden han kom fra Real Sociedad i august. Han scoret på sin debut i Liverpool, men kjente et problem i låret mens han trente med Sverige i landslagspausen i september.

Isaks comeback nærmet seg etter at han trappet opp treningen tidlig i forrige uke. Men Newcastles medisinske stab må nå finne det beste behandlingsforløpet og gi det mer tid etter at han får en ny tilbakefall.

LES OGSÅ: Bohely desperat etter å få sin gigantsignering

Isaks skade kommer samtidig som Allan Saint-Maximin fikk et tilbakeslag da han kom tilbake etter en strekk. Den franske driblefanten vil gå glipp av denne ukens kamper mot Everton og Spurs, men Newcastle som håper at hans siste fravær vil kun vare i ca. fjorten dager.