Har skjønt det må sluttes å vingle i spissposisjon.

Chelsea vil prøve seg på Premier League-stjerne til sommeren.

Chelsea-eier Todd Bohely vil bruke mye penger og muskler på å sette sitt preg på klubben med en gigantsignering. Klubben nå vurderer et overraskende bud på Harry Kane fra sine London-rivaler Tottenham.

LLES OGSÅ: Tottenham har trumfkortet som får Harry Kane til å forlenge

Kane har vært koblet bort fra Tottenham i nesten hvert eneste overgangsvindu i noen år nå. Den engelske landslagsspilleren er utvilsomt en av de beste spissene i Premier League, men han har ennå ikke vunnet et stort trofé med klubben.

Mr. Spurs (foto: Tottenham, twitter)

Ifølge journalisten Ben Jacobs planlegger Chelsea et bud på Kane neste sommer. Todd Boehly ønsker å hente inn en signering som viser at han mener alvor og Tottenham-spissen kan være spilleren de går for.

SISTE: Real Madrid har funnet Benzemas erstatter

Kane nærmer seg trettiårene, og hvis Tottenham får et betydelig sum for sin beste spiller, kan de reinvestere i en yngre spiss for fremtiden.

Chelsea vil sannsynligvis være i markedet for en spiss i løpet av det neste året eller to, med Pierre-Emerick Aubameyang kun hentet inn som en kortsiktig løsning. Den gabonesiske angriperen er 33 år gammel, og med kun Armando Broja som backup, vil en ny spiss eller to være øverst på blokka hos Chelsea.