Litt øm, men tilbake på treningsfeltet. (foto: spurs, twitter)

Tottenham har hatt sin beste sesongstart siden 1963. Få er uenige i at Antonio Conte skal ha sin solide del av æren for dette. Forrige sesong ledet den energiske italieneren klubben til Champions League-billett foran Arsenal, denne sesongen har det gnistret rundt Spurs-spillerne. Når Harry Kane er tilbake med å levere på topp uke etter uke, er det forståelig at kontraktsforhandlingene til 29-åringen henger tett sammen med Contes.

Tottenham har fått Kane til å skjønne han igjen har muligheten til suksess ved å bære Spurs-drakta, klubben er ikke overraskende ivrig etter å komme i gang med forhandlinger om forlengelse med Big Harry. Ifølge Football-Insiders kilde har Kane holdt tilbake, spilleren med 10 scoringer på 14 kamper denne sesongen, totalt 258 i Spurs-drakta, avventer forhandlingene Londonklubben skal ha med Conte.

LES: Italiensk media: Da har Mourinho skaffet seg Bodø/Glimt-spiller

Kilden hevder Kanes avgjørelse i stor grad påvirkes av om Conte forplikter seg til et langsiktig prosjekt hos Tottenham. Italieneren har fått fart på 29-åringen og vist han gir Kane nær sagt optimale arbeidsforhold.

Contes kontrakt går ut i sommer, ifølge Football-Insiders kilde vil forhandlingene om forlengelse ta fart i november når fokuset er rettet mot VM-arenaen.

Det skal ikke stå på det økonomiske, ifølge Football-Insiders kilde vil Spurs tilby Conte ei ukelønn på 400 000 pund for å fortsette som manager. Harry Kane runder 30 neste sommer og vet dette kan bli den siste sjansen til å sikre overgang til en av Europas eliteklubber.

Hvis Conte blir med Spurs videre og bruker resten av sesongen til å gi Kane troen på at gresset er grønt nok i den hvite drakta, da går det mot at Harry Kane bli en one-club player.

Sørg for at Conte er fornøyd og fortsetter, så er en betydelig del av overtalelsesjobben med Kane gjort.

LES OGSÅ: Det tok bare en telefonsamtale på 2 minutter å parkere Barcelona fra Martinez race

Tottenham-supporterne har noen spennende måneder foran seg, forskjellen fra tidligere er at det er mulighetens tid og ikke en trykkende krisestemning som rår.