Lautaro Martinez

Barcelona har uten penger i flere år forsøkt å sikre seg Inter Milan sin beste gjennom de siste årene Lautaro Martinez uten å lykkes. – Etter at de etter hvert ikke så veldig nye kostene på Camp Nou fikk solgt unna fremtidige inntekter og faktisk har penger å bruke har de prøvd seg igjen, denne gangen uten total avvisning.

Den argentinske angriperen har mer lyst på Barcelona enn hovedrival Real Madrid og Paris Saint-Germain som var på ballen under forrige manager Mauricio Pochettino skal ikke være aktuelle nå.

Les: Cavani kliner til i La Liga!

Det er ingen hemmelighet at Manchester United er ute etter en ny spiss, manager Erik ten Hag har i følge La Gazetta dello Sport satt Lautaro Martinez høyt oppe på sin ønskeliste.

Det er forståelig! – Lautaro Martinez blitt notert for 78 mål og 26 assist på 194 kamper i Inter-trøya. CV-en inneholder også 21 mål på 40 landskamper for Argentina. Det er ikke så lenge siden Inter-spissen forlenget frem til 2026 og i og med hans sentrale posisjon nyheter han nå en tilværelsen i Milano og den kraftig økte lønna.

For et par dager siden fikk Martinez sin agent Alejandro Camano en telefon fra Manchester United. Premier League giganten fikk svar på spørsmålet om hva som skal til for at 25 åringen skal forlate klubben han har vært i siden 2018.

Selv om ikke detaljer fra den 2 minutter lange samtalen er avslørt, regner vi med at lønna på omtrent en million i uka vil vokse etter en overgang til Old Trafford og at Inter Milan vil bli tilstrekkelig kompensert.

Racet er der fortsatt, men nå med Manchester United i førersetet. – Det står egentlig mellom å bli i Inter Milan eller å ta turen til fotballøya. Barcelona har ikke mulighet til å matche lønna som nå ligger på bordet.

LES: Må bryte verdensrekord for å hente fersk Premier League-stjerne