Harry Winks, da han var up, coming and roaring.

Harry Winks var en av de unge stjernene hos Pochettinos Tottenham. Argentineren ble henvist til utgangsdøra i 2019, Winks har siden mer og mer blitt satt på sidelinjen hos Londonklubben. Denne sesongen bar det på utleie til Sampdoria og Serie A, men også her er Winks inne i en blindvei.

Winks hadde en sentral rolle hos Conte i hans early days, men i januar hentet Conte Rodrigo Bentancur fra Juventus og Yves Bissouma fra Brighton i sommer. Tydelige signaler på at Tottenham-gutten Winks ikke var del av planen til Spurs-manageren.

LES: Cavani kliner til i La Liga!

Det bar på utleie til Serie A for å ikke stivne helt på Spurs-benken, men heller ikke her har det blitt noen utvikling for 26-åringen. Den tilbakenvendende ankelskaden fra 2017 har bidratt til at Winks står uten minutter på kamparenaen for Sampdoria, det bidro heller ikke at trener Marco Giampaolo fikk sparken i begynnelsen av oktober.

Ifølge La Repubblica jobber Sampdoria for å halvere leieperioden til Winks og sende midtbanespilleren tilbake til Conte i januar. Serie A-klubben har kjøpsopsjon, men denne muligheten er allerede avslått. Winks var sterkt ønsket av Mourinho og Roma, Sampdorias visepresident Romei og sjefsspeider Baldini jobbet hardt får at Winks skulle ende hos Sampdoria i sommer.

Det var da. Nå kan Winks fortsatt ikke trene normalt med resten av Sampdoria-spillerne. Serie A-klubben vil ha Winks sendt tilbake til London i januar, Conte har temaet opp Bentancour med Højbjerg til suksess på midtbanen, Bissouma har fortsatt ikke tilpasset seg overgangen fra Brighton, men 22-åringen Oliver Skipp har gjort den samme klatringen fra akademiet som Winks i sin tid gjorde, og skal kjempe om plassen på midtbanen til Conte.

Dette sender Harry Winks dessverre inn i et nowhere land der han og lønnsutbetalingen hans blir sett på som en uønsket belastning.

LES: Må bryte verdensrekord for å hente fersk Premier League-stjerne

Tøft, kjipt og langt unna det spilleren med 203 kamper i Tottenham-drakta så for seg da han spilte seg inn på det engelske landslaget allerede i 2017.

Vi ønsker Winks good recovery.