David de Gea

Det er tungt imponerende den milepelen som Manchester United sin førstekeeper med all sannsynlighet han i dag vokter målet mot Newcastle. – Det er selvfølgelig imponerende med 499 kamper også.

I dag er før kampen er det ti spillere som har passert fem hundre kamper, ingen av dem er i nærheten av Ryan Giggs er sluttet på 963 kamper. Tony Dunne, Joe Spence, Bill Foulkes, Denis Irving, Sir Bobby Charlton, Wayne Rooney, Paul Scholes, Ryan Giggs, Gary Neville og keeper Alex Stepney.

«Det er helt crazy»

David de Gea er allerede rørt: «Å spille 500 kamper for denne klubben er veldig spesielt for meg, selvfølgelig. Jeg vil nok forstå det mer når jeg slutter med fotball. Jeg er veldig stolt og det er fantastisk».

Les: Tottenham ser på med skrekk at forholdet mellom Andrea Agnelli og Massimiliano Allegri rakner

Spanjolen flyttet til Manchester fra barndomsklubben Atlético Madrid i 2011, og debuterte i 3-2-seieren over byrival Manchester City i Community Shield 7. august. Siden den gang har han vunnet både Premier League, europaligaen, FA- og ligacupen samt vunnet flere individuelle priser.

Han har vært førstekeeper i flere turbulente år for den engelske giganten. Han kom til klubben under Sir Alex Ferguson, men etter det har managerskiftene kommet på rekke og rad.

Les: Erik ten Hag har funnet keeperen som er «mer trygg med ballen»

Manchester United tar imot Newcastle på Old Trafford klokken 1500 i dag.