El Matador. (foto: valencia, twitter)

Det har vært litt stille rundt Edinson Cavani etter at han forlot Old Trafford og bestemte seg for La Liga. På lørdag var det alt annet enn stille da en av verdens vasseste angrepsspillere viste hvorfor han ble hentet til Valencia.

Gennaro Gattuso tok over tøylene hos den stolte La Liga-klubben i sommer og overtalte Cavani om prosjektet. Valencia lå før lørdagens kamp mot Elche rett under topp seks i La Liga og har fått god fart etter de åtte første kampene. Elche trengte sårt poeng på bunnen av tabellen.

LES: Må bryte verdensrekord for å hente fersk Premier League-stjerne

Det endte med 2-2 og poengdeling, for Cavani-tilhengerne var det likevel en super dag. 35-åringen tok først og plasserte et straffespark sikkert i mål etter 40 minutter, fem minutter senere sendte Cavani Valencia i ledelsen med en kontant heading på et nydelig Andre Almeida-innlegg til 2-1.

Frem til det 65. minuttet så det ut som Cavani skulle få gleden av å notere seg som matchvinner, men Elche klarte å tvinge Valencia til poengdeling.

Likevel, dette var en stor dag på jobb for Cavani med første scoringer i La Liga i 4. kamp.