Husker også kanonskuddet hans på Anfield. (foto: liverpool, twitter)

Frenkie de Jong og Manchester har siden i sommer vært limt sammen. Likevel endte det med at nederlenderen bestemte seg for å ikke la seg presses ut av klubbpresident Laporta. Når Barcelona nå er på sikker kurs ut av Champions League etter gruppespillet, blir et de Jong-salg en selvfølgelighet. Ifølge spanske Sport er den sentrale midtbanespilleren likevel ikke så limt fast til Man United.

Det spanske mediet hevder de Jong selv har skjønt hvor det bærer. Xavi har i stor grad valgt ut Gavi, Sergio Busquets og Pedri som midtbanetrio, noe som har holdt de Jong utenfor i flere av de største kampene.

LES: Harry Winks i trøbbel

Da nederlender nektet å forlate Camp Nou i sommer, var Man United villig til å betale rundt 72 millioner pund, ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano kommer United til å fortsette prosjekt Signer de Jong, for pokker (bisetningen kom fra oss).

Daily Mail har regnet seg frem til at Barcelona tvinges til å selge de Jong allerede i januar (noe som kan forklare at Xavi benker nederlenderen), ifølge spanske Sport har dette bragt Liverpool på banen.

Vi vet knapt hvor vi skal starte med å dekke skadeutfordringene til Klopp denne sesongen, en Frenkie de Jong ledig på overgangsmarkedet i januar kan definitiv være en løsning. Jude Bellingham er og blir hovedmålet, men det er heller tvilsomt at Dortmund slipper sin største stjerne halvveis i sesongen der klubben har sin fulle hyre med å holde følge med Union Berlin, Freiburg, Hoffenheim og Eintracht i Bundesliga.

LES: Må bryte verdensrekord for å hente fersk Premier League-stjerne

Klopp har en gjeng med godt voksne på midtbanen, der Milner, Oxlade-Chamberlain og Keita i tillegg er inne i sitt siste år av kontrakten, de Jong er fortsatt fem år unna trettiårsmerket, vurderes som en av verdens beste og er på god vei ut på overgangsmarkedet i januar.

Ifølge Sport har det kommet signaler fra Liverpool om at de vurderer å kapre de Jong fra erkerival United. Klopp og gjengen forventer at den nederlandske landslagsspilleren er typen til å tilpasse seg den mer fysiske fotballen i Premier League i løpet av kort tid, og dermed være med på å «redde» sesongen til Liverpool.

LES OGSÅ: Cavani kliner til i La Liga!

Ender det med at Frenkie de Jong ikke velger Ten Hag når han til slutt godtar exit hos Barcelona, blir det høy temperatur på Old Trafford. Ender det med at de Jong drar på seg drakten til erkerivalen Liverpool, da kommer det til å koke skikkelig. Dette kan bli et helt åpen løp der det står og faller på de Jongs analyse av beste klubbmatch i Premier League.