Jürgen Klopp kan vente seg en strengere straff fra FA.

Det er bare noen timer igjen til Liverpool tar imot serietoer Manchester City på Anfield. -Etter å ha sett pressekonferansen til Jürgen Klopp gleder vi oss stor det fortsatt finnes humor i fotballen.

Jurgen Klopp har spøkt med at han håper rivalen Pep Guardiola «tar et sabbatår» når Manchester City-kontrakten hans går ut på dato. Guardiolas nåværende avtale på Etihad Stadium utløper neste sommer, og den katalanske treneren gir så langt lite indikasjoner på om han har til hensikt å forlenge oppholdet.

Les: Italiensk media: Da har Mourinho skaffet seg Bodø/Glimt-spiller

«Jeg vil helst at han tar et sabbatsår»

Pep Guardiola har hatt ansvaret for Manchester City siden 2016 og har klart å skape et av de beste lagene i verden siden den gang. Spanjolens kontrakt går imidlertid ut til sommeren og den siste tiden har det vært spekulasjoner om han eventuelt vil dra for nye utfordringer da.

«Hvem fortalte deg (at Guardiola vil gå)? Jeg har ingen anelse. Jeg vet ikke hvor ofte jeg må si det, men han er den beste treneren i verden – og han beviser det hver dag. Det han gjør med City er spesielt, veldig spesielt. Og det respekterer jeg, sier Liverpool-treneren til Daily Mirror på pressekonferansen i forkant av kampen.

Liverpool og Manchester City har kjempet om ligatittelen i Premier League de siste årene, og det er vanligvis Pep Guardiola som har trukket det lengste strået. Da Klopp ble spurt om han ønsker at rivaliseringen med City-sjefen skal fortsette i fremtiden, benyttet han anledningen til å spøke litt på pressekonferansen.

– Nei, jeg vil helst at Pep tar et sabbatsår – i fire år. 100 prosent! Eller forresten, min foretrukne løsning var at han hadde tatt et sabbatsår de siste fire årene! Nei, det er en spøk. Jeg bare tuller.

Manchester City, som er nummer to på tabellen, møter Liverpool i et stormøte søndag.