Kylian Mbappe

Den franske superstjernen Kylian Mbappé er misfornøyd til tross for at han drar inn nesten en milliard i året og hylles som en av verdens aller beste angrepsspillere. Han er sjalu på Neymar og mener han får alt for mye plass og dessuten har ikke Paris Saint-Germain klart å levere på sine «løfter» som spillerkjøp i sommer.

Kongens klubb har forsøkt å hente 23 åringen en god stund, såpass ivrige var de allerede sommeren 2021 at de, i følge PSG eier og styreformann Nasser Al-Khelaïfi startet samtaler og gjorde ulovlige avtaler bak klubbens rygg. Denne sommeren, hvor Real Madrid faktisk var i sin fulle rett til å snakke klarte Paris Saint-Germain å overtale Kylian Mbappé til å forlenge sin kontrakt, en kontrakt som inneholdt vanvittig mye penger og løfte om større deltagelse i klubbens strategiske valg.

Les: Italiensk media: Da har Mourinho skaffet seg Bodø/Glimt-spiller

Franske medier er fulle av artikler om at Mbappé og føler seg forrådt av PSGs ledelse. Han ønsker å forlate klubben, bare måneder etter å ha skrevet inn sin nye avtale. Stjernen skal ha innrømmet overfor sin indre krets at han gjorde en feil ved å bo i Paris.

Så, når han nå vil forlate igjen: Er det Real Madrid som gjelder?

Nei, i hvert fall ikke hvis du spør Marca. Den spanske avisen melder at «Los Blancos» snur Mbappé ryggen av to grunner. Det første er PSG-vingens lønnskrav som anses som økonomisk urimelige, det andre er franskmannens holdning. Marca hevder at stemningen i Real Madrids tropp er «bedre enn noen gang» og klubbpresident Florentino Perez frykter at Mbappés ankomst kan endre atmosfæren. – Leder La Liga med tre poeng etter søndagens El Clasico.

Kort sagt, ingen andre klubber i verden er villige til å ta sjansen på en misfornøyd primadonna med en lønn på 900 millioner kroner.

Totalt har Kylian Mbappé sørget for 183 mål og 89 assists på 231 kamper i PSG-trøya. Hans nåværende kontrakt varer til 2025.

LES: Liverpools løsning på overgangsmarkedet vil garantert skape bråk hos erkerivalen United