Vil så gjerne. (foto: united, twitter)

— Vi må få ned gjennomsnittsalderen

Newcastle United-manager Eddie Howe har hyllet Cristiano Ronaldo og synes på at 37-åringens andre periode i Manchester United har vært vellykket – til tross for at han utelukker enhver mulighet for at Magpies signerer den portugisiske spissen.

Ronaldo kom tilbake til United igjen sommeren 2021, 12 år etter at han dro til Real Madrid, og scoret 24 mål på 38 kamper forrige sesong.

LES OGSÅ: Bohely desperat etter å få sin gigantsignering

Til tross for dette har hans andre runde i klubben splittet fansen, og mange antyder at hans tilstedeværelse var skadelig for Uniteds prestasjoner da de endte på sjetteplass på Premier League-tabellen.

Ronaldo forsøkte å forlate Old Trafford i sommer, men klarte ikke å overbevise andre klubber om å signere ham.

Eddie Howe og Newcastles har pengene, men vil ikke bruke dem på Ronaldo.

Et lag som har midlene til å signere Ronaldo er Newcastle United – men manager Howe insisterer på at den nyrike klubben ikke har noen planer om å hente den levende legenden.

SISTE: Real Madrid har funnet Benzemas erstatter

«Vi prøver å gi langsiktig vekst, vi har en langsiktig visjon,» sa Howe til journalister da han ble spurt om muligheten før kampen på Old Trafford, som endte 0-0.

«For øyeblikket har vi et ganske aldrende lag, så vi må investere mer i unge spillere. Det er en stor del av utviklingen vår, vi må få ned gjennomsnittsalderen.

«Så det er kanskje ikke en signering som vi nødvendigvis vil se etter, men det er ikke å undervurdere kvaliteten til spilleren.»

Howe la til: «Han er en fremragende spiller. Du ser på målstatistikken hans i fjor, det var utrolig. Så for meg har overgangen fungert, det har vært en suksess.