Tanguy Ndombélé og Harry Kane

Vi trenger ikke å gå lenger tilbake en sist sommer, da var det Harry Kane og ikke Erling Braut Haaland som Pep Guardiola så for seg at skulle stå for det vesentlige av målene for Manchester City. Til tross for at milliarder ble langt på bordet, Tottenham satte seg på bakbeina i håp om at deres største stjerne ville finne seg til rette når det hadde sunket tilstrekkelig inn salg var uaktuelt.

Bild Journalist Christian Falk slapp en liten bombe for et par uker siden hvor han skrev at den tyske giganten Bayern München har Tottenham sin målmaskin Harry Kane som sommermål. – Dette til tross for at han har det som plommen i egget under Antonio Conte sin ledelse.

Les: Du betaler for fotballagenters milliard inntekter

Bayern München er som sedvanlig selvsikre på at det skal gå i boks. Administrerende direktør Oliver Kahn vet at Harry Kane ikke kommer til å forlenge sin kontrakt med Tottenham – Den går ut sommeren 2024, når London klubben blir «tvunget» til å selge neste sommer vil Bayern München så klare.

29 åringen selv, i følge Sky Sports journalist Florian Plettenberg kan Kane «virkelig, virkelig (2 ganger virkelig med andre ord) vurdere en overgang til Bayern München». «Samtidig skal det ikke være forhandlinger eller samtaler mellom partene i denne saken nå.»

Det er større realisme i Champions League triumf med Bayern München som frister, gårsdagens resultater bygger opp under den realismen.

I går slo Bayern München (uten Robert Lewandowski) Barcelona (med Robert Lewandowski) 2 – 0 i gruppespillet i Champions League. Og Tottenham tapte 2 – 0 mot Sporting Lisboa.

LES OGSÅ: Liverpool la inn bud på en milliard rett før vinduet stengte