Fortsatt kompiser, den ene som taper, den andre som vinner. (foto: bayern, twitter)

Spilleren som vet alt om Bayern München sto på tirsdag i Barcelona-drakt da dommeren blåste til Champions League-kamp. Robert Lewandowski hadde vært del av Bundesliga-klubben som valset over Barcelona forrige sesong med totalt 11-2 på to kamper. Nå skulle Lewandwoski gi Barcelona den store fordelen. Etter noen middelmådige Bundesliga-kamper viste Nagelsmann at Bayern fortsatt «eier» La Liga-giganten.

For en kveld for Bayern-supporterne! Barcelona skal ha at de kontrollerte mye av første omgang, men rotet bort mulighetene da de kom.

LES: L’ Equipe: Mbappé har lurt inn en klausul i PSG-kontrakten

Tidlig i andre omgang ga Lucas Hernandez Bayern momentum med scoring. Dayot Upamecano var rett og slett outstanding i midtforsvaret, der han ryddet vekk Barca-muligheter og sørget for å nøytralisere tidligere lagkompis Lewandowski. På topp viste Leroy Sané med sin 2-0 scoring at Bayern ikke trenger Big Lew for å avgjøre de store kampene.

Etter kampen var Xavi grinete på sine egne spillere som «lot» Bayern München slippe til altfor lett med scoringer da Barcelona hadde kontrollert kampen, men for oss var dette et tegn på at Julian Nagelsmanns Bayer München blir å regne med helt inn mot de siste rundene av Champions League.

LES: Antonio Nusa rakk nesten å passere Ansu Fati i Champions League