Har skjønt det må sluttes å vingle i spissposisjon.

It’s all about the money. Når amerikanske Todd Boehly har entret Premier League som eier for en av de største klubbene, går han ikke stille i dørene. Her skal suksessformelen fra amerikansk sportsverden overføres til England for å vise disse europeerne hvordan man skal tjene penger.

NHL, NBA, NFL. Gigantiske pengemaskiner som drar ut penger der det er mulig. Nå vil Boehly etter noen måneder i sjefsstolen på Stamford Bridge sette inn noen ekstra kamper på programmet.

LES: Antonio Nusa rakk nesten å passere Ansu Fati i Champions League

-Folk snakker om å tjene mer penger. I amerikansk baseball arrangerte man en All Star-kamp tidligere på året hvor man tjente 200 millioner dollars på en mandag og tirsdag, begynner Boehly ifølge The Telegraph.

-Alle vil gjerne øke omsetningen i ligaen, der det skal endres noe kulturelt. Utviklingen vil komme. Man kan gjennomføre en All Star-kamp med nord mot sør i Premier League, kommer det fra den amerikanske fotballvismannen.

Nord mot sør?

Etter å ha sett hvordan Boehly har lykkes som vikarierende sportsdirektør, der hovedmålene aldri fant veien til Stamford Bridge, pluss oppsigelsen av Tuchel etter en håndfull kamper, anbefaler vi amerikaneren å bruke energien sin på å gjøre jobben med Chelsea. Det er ikke antall kamper som gir Chelsea suksess, det er scoringer, clean sheets, seire og titler.

LES OGSÅ: «Har allerede pakket koffertene, klar for overgang til Manchester United»

Preaseason-kamper, Premier League, ligacup, FA-Cup, UEFAs ligaer, landskamper, VM – pluss All Star-kamper. Vi hadde ikke turt å spørre Jürgen Klopp eller Pep Guardiola hva de synes om å plusse på med noen ekstra kamper i sesongen for show… Vi anbefaler Boehly om å bli kjent med Premier League og engelsk fotballkultur før han kommer med flere forslag til lure endringer.