Casemiro. (foto: united, twitter)

«Jeg er lykkelig her», kommer det fra brasilianeren som har sanket det som er av trofeer i Real Madrid-drakta. 30-åringen var klar for nye utfordringer, utfordringer har han definitivt fått hos Manchester United. Så langt har det blitt 51 minutter spilletid i Premier League fordelt på tre kamper, Erik ten Hag har tydeligvis tenkt å la Casemiro gradvis tilpasse seg overgangen. Vi tenker brasilianeren er utålmodig etter å kunne påvirke resultatet i den engelske ligaen – spesielt når det påvirker lønnsutbetalingen hans neste sesong.

Da Casemiro skulle overtales til å velge Old Trafford, jekket United opp brasilianerens ukelønn til rundt 375 000 pund (footballtransfers). Ifølge Manchester Evening News sørget en klausul i Ronaldos kontrakt for at CR7 måtte akseptere et lønnskutt på rundt 25 prosent da det endte med Europaligaspill, Casemiro skal ifølge The Athletic ha en tilsvarende klausul som sender spilleren tilbake til Real Madrid-lønnsnivå hvis Man United med Casemiro på midten nok en gang bommer på topp-fire plassering i Premier League.

LES: Kampen mellom Arsenal og Manchester City er flyttet

Det skal ikke være tvil for Casemiro hvilken oppgave han har blitt hentet til Old Trafford for, nå er det på tide for Ten Hag å gi den defensive midtbanespilleren muligheten til å sikre/redde neste års lønn.

LES: Den tidligere Ajax-stjernen angrer nok på at han takket nei til Ten Hag