Har vist han har teft når det gjelder talent. (foto: united, twitter)

Lisandro Martinez er satt i fullt arbeid i midtforsvaret hos Man United, Antony har fyrt av skudd til sin første scoring. I Bundesliga har to tidligere Ajax-stjerner en annen situasjon etter sommerens overgang. Sebastian Haller hos Dortmund har fullt fokus på å jobbe seg frisk fra kreftsykdommen, så klubbvalg har ingen betydning, men for Ryan Gravenberch har overgangen til Bayer München vært alt annet enn enkel.

20-åringen gikk fra en sesong med 42 kamper under Erik ten Hag hos Ajax, hos Bayern München må den nederlandske langslagsspilleren overbevise trener Nagelsmann om at fortjener spilletid.

LES: Chelsea-eieren skal lære opp Premier League

208 minutter så langt i sesongen er magert for en ung spiller som ikke er vant til å bli benket, men når du som 20-åring har signert for klubben som har Joshua Kimminch, Leon Goretzka og Marcel Sabitzer du konkurrerer med om å være ute blant de 11, da er det egentlig ingen grunn til å klage. Spesielt ikke når du hos treneren er et helt blankt ark.

Ifølge Bild har nederlenderen klaget på manglende tid på kamparenaen og er alt annet enn fornøyd med situasjonen. Mot Barcelona startet Nagelsmann med Kimmich og Sabitzer, Gravenberch fikk symbolske ti minutter på banen i 2-0 seieren. For oss er dette en helt naturlig situasjon for en ung spiller hos en av verdens største klubber, men det kan hende Gravenberch stiller seg selv spørsmålet fremover: «Tenk hvis jeg hadde fulgt Erik ten Hag til Old Trafford…»

LES OGSÅ: Liverpool la inn bud på en milliard rett før vinduet stengte