Vi har blitt vant til denne gesten fra Forest-manageren denne sesongen. (foto: forest, twitter)

Ja, vi er svake for Nottingham Forest. Det var det samme da Leeds tok den usedvanlige kronglete veien tilbake til Premier League. Når også skogvokterne fra Nottingham returnerte til øverste divisjon etter fravær på tjuetre år, da boblet det av glede i sporten.com redaksjonen. Nå får vi i tillegg skrive om noe vi ikke forventet å oppleve: Forest signerer Manchester United-spiller.

United representerer toppen av kransekaka på balløya, selv med en miserabel 6. plass i Premier League forrige sesong (konklusjonen er klar, Solskjær). Nottingham Forest entrer verdens tøffeste liga med spillere engelsk (og norsk presse) knapt har giddet å gi oppmerksomhet de siste årene. Med PL-billett i lomma har manager Steve Cooper igjen rettet spotlighten mot den stolte klubben.

LES: Cadena Ser: Real Madrid går for den umulige signeringen

Prosjekt opprykk er gjennomført, nå skal det rigges for det klubbkassa tåler. Watford og Norwich har vist hvor vanskelig det er å ikke bli henvist til Championship-heisen sesongen etter opprykk.

Den hyperaktive overgangsjournalisten Romano hevder Forest er i tett dialog med Manchester United om å leie kronprins Dean Henderson for sesongen. Friskt i minne hvordan Sheffield United klarte seg med den engelske landslagskeeperen mellom stengene – og uten – vet Forest at en keeper i stor grad kan gi klubben de nødvendige poengene for å klare seg.

Dean Henderson var lovet muligheten til tronskifte på Old Trafford, men David de Gea nektet å vike til siden. 5 fattige kamper ble det på Henderson forrige sesong, som garantert ikke aksepterer å gå gjennom en tilsvarende sesong bare måneder før VM-sluttspillet.

Nottingham Forest har møtt utfordringen med at førstekeeper Brice Samba ønsker seg bort, Romano hevder en leieavtale med United om Henderson kan inkludere en kjøpsopsjon på rundt 20 millioner pund.

LES: Alt stemmer: Arsenal henter Mikel Artetas favoritt hos Barcelona

Med eller uten kjøpsopsjon, for Nottingham Forest vil det være genialt å ha med seg en keeper som hos Sheffield viste seg som en av Premier Leagues beste, og har ambisjon om å spille seg inn i VM-troppen til England i løpet av de neste månedene.