Dean Henderson og hans favoritt manager Ole Gunnar Solskjær

Det er slettes ikke sikkert at Dean Henderson er en del av fremtiden på Old Trafford. – Ideen var at han skulle overta etter David de Gea når han en dag ble dårligere eller dro videre. – Vel ingenting av det har skjedd og 25 åringen er lei av å vente.

Dean Henderson har kvaliteter som ville gjort han til førstekeeper på de fleste lag fikk bare fem kamper sist sesong. – Alt for lite for en som vil opp og frem. David de Gea blir også neste sesong, faktisk har Erik ten Hag sagt at sisteskansen er det eneste lagleddet som fungerer optimalt.

Det har vært snakk om flere klubber både i Italia og Spania, men Dean Henderson som har ambisjon om å bytte plass med Arsenal-keeper Aaron Ramsdale på det engelske landslaget og da er man mest synlig i Premier League.

LES: Vinícius Junior sin nye utkjøpsklausul! – En milliard euro!

Sky Sports melder at Nottingham Forest er i samtaler med Manchester United om Henderson. Nottingham som er tilbake i Premier League går en en låneavtale med kjøpsopsjon på en kvart milliard.

Totalt har Dean Henderson spilt 29 kamper i United-trøya. Hans nåværende kontrakt varer til juni 2025. – Ole Gunnar Solskjær var Dean Henderson sin favoritt manager. I sin tid var den norske manageren verdens beste avslutter, tips om hva som gjør det vanskelig for en målscorer var uvurderlig for Hendersons utvikling.

LES: Alt stemmer: Arsenal henter Mikel Artetas favoritt hos Barcelona

Nottingham Forest keeper amerikanske Ethan Horvath har kommet med et ultimatum til boss Steve Cooper om mer spilletid. – Han ser frem mot VM i Qatar og vil ikke sitte på benken. – Regner med at samtalene med Dean Henderson er svar godt nok!.