Ikke greia å være keeper i samme klubb som evighetsmaskinen Neuer. (foto: bayern, twitter)

Mens vi venter på avgjørelsen til kronprins Alexander Nübel, som hadde sine tanker om Manuel Neuer-forlengelsen betyr han bør finne seg en annen klubb, takker Bayern før følget til to keepere.

Du har kanskje ikke engang fått med det at Ron-Thorben Hoffmann og Christian Füchtl spiller for Bundesliga-giganten, men de to keeperne har likevel vært en del av troppen som samlet skal gi arbeidsgiveren de beste resultatene.

LES: Real Madrid har tre kandidater til å erstatte Modric

Hoffmann har siden 2015 jobbet seg opp Bayern-akademiet, men kom aldri til debut på førstelaget. Forrige sesong var 23-åringen på utleie til Sunderland og 23 League One-kamper, nå tar han turen direkte fra Sunderland til permanent overgang til Eintracht Braunswchweig.

Christian Früchtl (22) har fulgt samme løypa som Hoffmann opp gjennom akademiet siden 2014, men med 9 minutter på banen mot Wolfsburg i sesongens siste kamp slipper han å forlate klubben uten å ha spilt for en av verdens beste klubber. Turen går nå videre til Austria Wien.

Vi ønsker de to keeperne lykke til på reisen. Som sagt, selv om Manuel Neuer ikke har sluppet til noen andre mellom stengene, har de to likevel gjort en viktig jobb for klubben.