(foto: real, twitter)

Det ble aldri Martin Ødegaard som tok over etter Luka Modric. Den kroatiske landslagsspilleren nektet å gi seg, fortsatte å storspille og ga ingen åpning for «vår mann». Mikel Arteta og Arsenal-supporterne er selvfølgelig takknemlig for dette, hos Real må det uansett planlegges for en sesong uten Modric.

Ballkunstnerens posisjon hos kongeklubben er råsterk. Etter noen måneder på San Bernabeu gikk Carlo Ancelotti ut og sa Real hadde den sterkeste midtbanen i verden. Dette var før Real gikk hele veien til trofeet i La Liga og Champions League. Modric har vært på banen i 45 kamper denne sesongen, 36-åringen fikk på plass kontraktforlengelse i sommer ut neste sesong.

LES: Vinícius Junior sin nye utkjøpsklausul! – En milliard euro!

Så en eller annen gang vil dette komme til en exit. Ifølge Fichajes har Real Madrid blinket ut tre hovedkandidater til å ta over jobben til Modric.

  • Jude Bellingham (Borussia Dortmund)
  • Nicolo Barella (Inter)
  • Sandro Tonali (Milan)

Real Madrid har fått på plass Camavinga (19) og defensiv midtbanespiller Tchouameni (22), men de tre potensialle Modric-erstatterne har alle mer kamptrening enn de to.

Spilleren som skal inn og fylle krateret etter Modric bør ha vært gjennom noen solide runder på kamparenaen på øverste nivå. Ifølge spanske Sport har Real Madric allerede en snedig plan der den umulige Bellingham-signaturen skal sikres i sommer.