Skaffet trofeene, får forsterkningene: real, twitter)

22-åringen Aurelien Tchouameni valgte Real Madrid, og Monaco fikk sine hundre millioner euros. De regjerende mesterne i La Liga og Champions League har dermed sikret seg et av de største talentene på den defensive delen av midtbanen. Det stanser ikke der. Nå skal det manøvrere seg forbi Liverpool.

LES: Bayern München kan endelig slippe Lewandowski

For ifølge spanske Cadena Ser har Real Madrid allerede bestemt seg for å vinne signeringskampen mot Liverpool. Jürgen Klopp og de røde har nettopp kjøpt fri Darwin Nunez fra Benfica, og har ikke de finansielle musklene til å hente tilbake Jude Bellingham til balløya i sommer. Dortmund ville uansett ikke åpne opp for et salg med Erling Haaland-krateret å fylle til neste sesong, dermed er neste mulighet i 2023.

Trodde vi. Cadena Ser har fanget opp signalene om at Real Madrid har peilet seg inn mot å bli enig med den engelske landslagsspilleren i sommer, der han blir del av Real-troppen til 2023/24-sesongen på fem -eller seksårskontrakt. Høres krevende ut, men snedig.

Vi regner med at Dortmund vil stritte i mot, men vi har sett tidligere at der det er et lite smutthull i kontrakten med spilleren, fungerer dette som en invitasjon til de store gigantene for å presse frem en «hostile takeover» av stjernespillerne.

LES: Alt stemmer: Arsenal henter Mikel Artetas favoritt hos Barcelona

Liverpool-direktørene får liten tid til å klappe seg selv på skulderen over Darwin Nunez-signaturen, Real Madrid venter ikke med Bellingham-fremstøtet. Engelskmannen skal gjøres klar som Modric-erstatteren.