Nagelsmann skal ikke lide nød. (foto: bayern, twitter)

Selv om Liverpool har gjort sitt for å holde på Sadio Mané, har det gått i retning exit på 30-åringen. Med ett år igjen av kontrakten trenger også de røde å utnytte muligheten til å hente inn friske euros. Dette passer Bayern München perfekt.

Bayern har den siste måneden virket som det neste naturlige steget for Mané, ifølge den alltid tilstedeværende overgangsjournalisten Romano er Bayern og Liverpool-spilleren enige om de personlige betingelsene. Romano hevder det har falt på en treårskontrakt for 30-åringen.

LES: Alt stemmer: Arsenal henter Mikel Artetas favoritt hos Barcelona

Det eneste usikkehetsmomentet er at Liverpool og tyskerne blir enige om overgangssummen (tyske Bild hevder Bayern har sendt bud på 40 millioner euro). Liverpool har uansett ikke noe å vinne på å stikke kjepper i exit-hjulet til spilleren med 120 scoringer og 48 assists i sesongene der titlene har rent inn til Liverpool.

Dette er på plass. For Bayern München blir dette en signering som skaper litt ro i Lewandowski-kaoset. Nagelsmann får spilleren som produserer jevnt med scoringer i verdens tøffeste liga, i Champions League og for afrikas beste landslag.

LES: Real Madrid-presidenten får et skikkelig «lyskespark» fra UEFA

Det nederlandske supertalentet Ryan Gravenberch på plass, Sadio Mané på vei. Tid for å slippe løs, Lewandowski, Kahn.