21-åringen fra Montevideo er ettertraktet til tross for manglende førstelagserfaring.

Både Arsenal og Tottenham Hotspur følger med på Martin Satriano, med mange klubber som overvåker den Inter Milan-eide spissen denne sommeren, ifølge en rapport fra Calciomercato.it.

Satriano har ennå ikke bevist seg selv på San Siro. Han har bare spilt fire ganger for Nerazzurri førstelag. Imidlertid fikk han sjansen til å forlate på lån i overgangsvinduet i januar.

Uruguayaneren dro til Brest i Frankrike. Og han fortsatte med å score fire mål på 15 Ligue 1-kamper. På papiret er det ikke det den mest imponerende statistikken.

LES: Dean Henderson er på vei bort fra Manchester

Det er kjent at Tottenham ønsker Satriano. Han har til og med snakket om interesse fra Antonio Contes lag. Men det er et annet Premier League-lag som også er interessert.

Ifølge Calciomercato.it har Arsenal også meldt seg på kampene om Satriano. Representantene hans har antydet at han planlegger å ta en avgjørelse om fremtiden når han kommer tilbake til pre-season.

SISTE: Forbereder gigant-bud på Bellingham

Satriano vil garantert være fast bestemt på å flytte et sted hvor han sannsynligvis vil spille noenlunde fast. Men verken Arsenal eller Tottenham vil sannsynligvis kunne tilby det akkurat nå. Men de kan kanskje overtale ham til å ha et litt lengre perspektiv.

Han har blitt beskrevet som den «neste Luis Suarez». Og det ser ut til at han har en veldig lys fremtid foran seg.

Begge klubbene må signere minst én spiss til denne sommeren. Og de har begge europacup å se frem til. Så troppene deres trenger mye dybde.