Vi tillot oss å bruke et bilde med CR7 fortsatt i United-drakt. (foto: united, twitter)

Bayern München var linket til Cristiano Ronaldo da Robert Lewandowski trakk seg ut av München med sin ekstreme scoringsteft. CR7 hadde samtidig sendt agent Jorge Mendes på rundreise til de største tittelkandidatene i Champions League, 37-åringen var lite lysten på å følge Man United i Europaligaen. Ingenting skjedde, men noen måneder senere har Ronaldo og United brutt kontakten og alle muligheter står åpne for Oliver Kahn og gjengen.

Da tysk media meldte Ronaldos agent og Bayern-sjefene hadde hatt et møte tidligere i måneden, stusset vi. CR7 står med sine lønnsforventninger og sitt super ego for alt det Bayern München har distansert seg fra. Likevel, når frykten for en tidlig Champions League-exit eller tap av Bundesliga-tittelen rår, mistenkte vi at selv Bayern vurderer alternativet på nytt.

LES: Tre Manchester United-spillere får planen sin endret

På tirsdag hadde tydeligvis Oliver Kahn, Nagelsmann og Bayern-gjengen tenkt seg ferdig.

-Jeg kan utelukke en signering av Ronaldo. Vi overveide det, og vi «elsker» alle sammen Ronaldo, men strategien er en annen. Vi har en klar idé og filosofi i forhold til hvordan troppen skal settes sammen, sier Bayern-boss Kahn til tyske Sky Sports.

Nok en dør ha lukket seg – denne gangen for godt.

LES OGSÅ: Truer med å trekke ut PSG