Nasser Al-Khelaïfi har gått lei.

Siden 1974 har Paris Saint-Germain hatt Parc des Princes som hjemmebane. En lang historie PSG-eierne ikke ønsker å endre på. Likevel er det ikke finspråket PSG-presidenten bruker når han kommer med direkte trusler om at dette kan endre seg.

-Vår førsteprioriet er å bli, men jeg tror ikke byrådet (i Paris) ønsker at vi gjør det. De presser oss til å flytte. Vi har vært i dialog med dem i fem år. Hver gang er det de samme falske løfter: I dag, i morgen, dette valget, eller neste valg. Vi har fått nok av det, begynner Nasser Al-Khelaifi i et intervju med Marca.

LES: Tre Manchester United-spillere får planen sin endret

-Vi har bruk for en fair avtale. Jeg elsker Parc des Princes. Det er historien vår og jeg respekterer den mer enn noe annet… Vi overveier seriøst alternativer. Vi ser på andre muligheter fordi vi ikke er velkomne på Parc des Prince. De (byrådet) leker med oss, vi er lei av det, fyrer PSG-presidenten.

Her er det noen som er gått lei. Tidligere har PSG-presidenten trukket frem alternativer som å kjøpe nasjonalstadion Stade de France eller bygge en ny stadion. PSG liker dårlig å ikke styre sin egen butikk.

LES OGSÅ: Premier Leagues 7. beste klubb er på signeringsjakt i Eliteserien

Med de siste uttalelsene er konflikten brakt opp til et nytt nivå.