Enzo Fernández velter Neymar

Enzo Fernandez som til daglig spiller for Benfica i Portugal, men akkurat nå er på jobb for Argentina i Qatar er en svært ettertraktet spiller. – Naturlig nok!, for den 21 år gamle midtbanespilleren har alt.

Manchester United har sittet på det berømte gjerdet en stund, men nå skjønner de at ting må settes i bevegelse hvis de skal ha noen sjanse. – Verdien også i følge Transfermarkt øker jevnt og trutt og Benfica vet at VM er et ypperlig utstillingsvindu som vil sørge for en strøm av interessenter. De har rett, kongens klubb har akkurat meldt sin ankomst.

Real Madrid har nesten helt gitt opp muligheten for å hente Jude Bellingham, skulle de hente det engelske supertalentet vil man komme opp i en totalpakke på omtrent tre milliarder. (overgang, pluss lønn og bonuser) – Da er en milliard, for et i manges øyne like stort talent billig.

Les: Shakhtar Donetsk har akkurat gitt Arsenal et overraskende positivt svar

Daily Mirror melder at Manchester United er villig til å oppe milliarden og tilby omtrent 100 millioner pund (1,2 milliarder), men da er det en forutsetning at det skjer i januar og ikke til sommeren som den portugisiske suverene serielederen ønsker.
Fernandez kom til Benfica fra River Plate i sommer og har en langsiktig kontrakt frem til sommeren 2017.

Les: Man United-speiderne holder et våkent øye på kanadisk spiss