Mykhaylo Mudryk

Frem til i dag var signalene at Arsenal, hvis de skulle sikre seg den svært ettertraktede angriperen Mykhaylo Mudryk måtte de ut med mer enn klubbens totalbudsjett på 58 millioner euro for spillerkjøp i januar.

Nedturen har blitt til opptur for The Gunners, de leder kampen om spilleren som blir kalt «ukrainske Neymar» og de har fått et tilbud som er innenfor budsjettet.

The Mirror skriver i dag at Shakhtar Donetsk etter Mykhaylo Mudryk sitt ønske har kuttet i prisantydningen. – Og Arsenal har for flere uker siden fortalt venstrevingen han vil gå en svært viktig rolle hvis han kommer til Emirates.

Les: Man United-speiderne holder et våkent øye på kanadisk spiss

Det ukrainske har tidligere indikert at de håpet å motta mer enn 100 millioner euro for spilleren, selv om det alltid ble ansett for å være en fantasifull sum gitt Mudryks begrensede eksponering for fotball på toppnivå, så vel som den politiske situasjonen i landet.

Shakhtar Donetsk skal godta et salg på 46 millioner euro. .

Før prisreduksjonen hadde Mykhaylo Mudryk følgende kommentar til prisingen i et intervju med Sport Arena: «Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var veldig opprørt. Beløpet på €100 millioner legger en barriere for overgangen min til toppmesterskapet, som jeg drømte så mye om»

«Jeg kan ikke si at drømmen min ble drept, men såret – det er sikkert»

LES OGSÅ: Nainggolan har fått tilbud om et usannsynlig comeback!