Radja Nainggolan

Den heltatoverte belgieren Nainggolan har gitt oss underholdning i drakta til Roma og Inter Milan. Sommeren 2021 var det tid for å trappe ned med overgang tilbake til belgisk fotball, som han forlot på ungdomsnivå i 2006. Utfordringen ble at Nainggolan så til de grader «trappet ned», at Royal Antwerp makulerte kontrakten i november og sendte signal til resten av fotballverden at de bør styre unna fotballrebellen. Da vi trodde det hele var over for 34-åringen, kom telefonen fra Italia.

Fra Royal Antwerp ble avskjedpresangen til 34-åringen en sterk advarsel til potensielle arbeidsgivere: -Han har et virkelig stort talent, men han lever ikke som en idrettsmann, og det er en skam. Ville jeg ha gjennomført denne handelen igjen? Nei, det ville jeg selvfølgelig ikke. Med hans lønn, så skal man være sikker på at man får tilbake, fortalte Antwerps styreleder til Sporza før klubben kansellerte kontrakten med Nainggolan.

LES: Football-Insider: Iskaldt forhold til Aston Villas største stjerne

Det bidro heller ikke til å senke temperaturen, da Nainggolan dro frem en e-sigarett på innbytterbenken mens Royal Antwerp tapte 3-0 mot Standard Liege.

Nå står altså 34-åringen uten klubb, med et rykte som får klubber til å styre langt utenom den tidligere midtbanestjerna. Én dør har likevel åpnet seg.

For Nainggolan kan være på vei tilbake til Serie A etter sitt kaotiske opphold i Belgia. Monza eies Silvio Berlusconi, Italias tidligere statsminister og tidligere eier av AC Milan, en kar som er godt vant med skandaler.

I samtale med Het Nieuwsblad hadde Nainggolan følgende å si: «Han (Monza-president Galliani) sa til meg at hvis jeg vil fortsette å spille uten å tjene for mye, kan jeg ringe ham. Jeg vil ikke stoppe fotballen, jeg vil finne en ny klubb».

LES OGSÅ: Klar med 5-årskontrakt til Jordi Alba erstatter

Vi trodde underholdningen fra Nainggolan var over, men nå ser det ut som en mulighet åpner seg for et usannsynlig comeback i ligaen han blir husket som rebell, men også stjerne.