Sir Jim Ratcliffe

Manchester United-fansen har ønsket Glazer-familien dit pepperen gror helt siden de overtok kontrollen over klubben i 2005.

Så langt har de hatt sine fete fingre i klubbkassa og sugd ut omtrent 20 milliarder kroner, samtidig som oppussing av verdens største klubb sin stadion Old Trafford har stått på stedet hvil. – Som deres største stjerne Cristiano Ronaldo sa før han dro til VM i Qatar, fikk sparken og skrøt på seg mål: «Ingenting har skjedd på de 13 årene jeg var borte».

Klubben er til salgs og Englands rikeste Sir Jim Ratcliffe som har ønsket å kjøpe Manchester United en stund er sjokkert over den urealistiske prisen som Glazer-familien krever.

Les: Nok en gigant lukker døra for Ronaldo

Klubben ga ut en offisiell uttalelse forrige uke for å kunngjøre at klubben og styret ser på «strategiske alternativer».

En del av uttalelsen lyder: «Prosessen er designet for å styrke klubbens fremtidige vekst, med det endelige målet om å posisjonere klubben til å utnytte muligheter både på banen og kommersielt.

«Som en del av denne prosessen vil styret vurdere alle strategiske alternativer, inkludert nye investeringer i klubben, et salg eller andre transaksjoner som involverer selskapet.

«Dette vil inkludere en vurdering av flere initiativer for å styrke klubben, inkludert ombygging av stadion og infrastruktur, og utvidelse av klubbens kommersielle virksomhet på global skala, hver i sammenheng med å styrke den langsiktige suksessen til klubbens menn, kvinner og menn. akademilag, og gir fordeler til fans og andre interessenter.»

LES OGSÅ: Truer med å trekke ut PSG


Sir Jim Ratcliffe som er en livslang United-fan må i følge Daily Star betale dyrt «Ratcliffe vil helt sikkert trenge å grave veldig dypt i de allerede enorme lommene sine hvis han skal ta klubben til Glazers hender»

Avisen viser til Ratcliffe som er sjokkert over prislappen på 8,25 milliarder pund omtrent 100 milliarder kroner.

«Hvis kravene deres blir oppfylt, vil United bli den dyreste klubben i historien uansett idrett.»

Les på F7: Hele styret i Juventus har trukket seg