Sitter fortsatt godt i Roma-stolen. (foto: roma, twitter)

Jose Mourinho har alltid sørget for at han går inn i en ny trenerjobb med de beste betingelsene, som det sømmer seg for The Special One. Mourinho er også kjent for å sikre seg ekstremt godt når han får sparken før kontraktsutløp. Det er likevel noe som betyr mer en å innkassere mer enn 400 millioner i årslønn.

Ronaldo og Benzema kan «kose inn» noen milliarder de siste årene av karrieren med fotball i ørkenstaten, mens Jose Mourinho godt vet at du som 60-årig trener har et tiår+ igjen av karrieren hvis ønskelig. En tilbaketrekning til Saudi-Arabia vil for Mourinho bety et stort steg tilbake i karrieren.

LES: Uwe Rösler har fått på plass sin Lillestrøm-spiller

Etter mislykkede opphold hos Manchester United og Tottenham, skulle Mourinho gjenreise seg som en av verdens beste med en rolig start hos hos Roma. Det startet med karrierens mest ydmykende tap mot Bodø/Glimt, endte forrige sesong med Conferene League-tittel. Denne sesongen var Europaliga-tittelen på vei til Roma, en illsint Mourinho dro på seg en fire kampers-karantene da han etter tapet skulle fortelle dommeren hvordan han hadde frastjålet portugiseren tittelen.

Mourinho er i ferd med å reise seg etter de trøblete årene i Premier League, ikke overraskende har portugiseren takket nei til å gi opp reisen tilbake til toppen. Ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano har Mourinho avvist et tilbud fra Saudi-Arabia med det som tilsvarer rundt 400 millioner kroner i årslønn.

LES OGSÅ: Den perfekte treneren for Messi har landet i Miami