David de Gea

Manchester United går etter Inter Milan keeper André Onana. – Manager Erik ten Hag har kommunisert overfor sitt styre at han ser det som best at klubben lar førstekeeper David de Gea gå.

Som svar trakk Manchester United sitt tilbud til David de Gea, et tilbud som kuttet ukelønna hans med 200 000 euro.

Les: Mourinho vet bedre enn å takke ja til 400 millioner

Fra å være klubbens best betalte med 450 000 i ukelønn (omtrent 5,2 millioner kroner) godtok den spanske keeperen ikke umiddelbart det kraftige lønnskuttet, men måtte tygge på saken. – Nå har hans tygging vart for lenge og da han for noen dager siden leverte en signert kontrakt tilbake til Manchester United fikk han som svar det ikke var aktuelt å betale så mye lenger.

Sky Sports skrev at Manchester United over bordet leverte et nytt tilbud med ytterligere reduksjon i lønn. – Et tilbud som står til i morgen midt på dagen. – Det er høyt spill fra styret som risikerer at manager Erik ten Hag mister sin glød, etter de har kommunisert historisk lavt budsjett denne sommeren. En ting er helt sikkert! Inter Milan kommer ikke til å la André Onana gå på billigsalg. Siste signal fra Serie A klubben er en pris på minst 55 millioner euro. (Det for en spiller som kom gratis fra Ajax i fjor).

Les: Store planer for bruk av Declan Rice pengene

David de Gea har ingen alternativer sett fra styret i Manchester United sitt perspektiv. – Går det som de håper blir de utkonkurrert om André Onana og blir sittende igjen med en keeper som allerede har garderobeksapet intakt til en kraftig redusert lønn. – I morgen klokken 12 00 signerer David de Gea med trist penn en kontrakt for de neste to årene.