Maestro. (foto: roma, twitter)

Det var ikke spesielt vakkert, men effektivt nok. I sommer har José Mourinho lastet Roma-troppen med Paulo Dybala, Matic og Wijnaldum, forventningene før sesongstart er tilsvarende høye. På søndag var det klart for sesongstart i Serie A, for Roma var det møte med forrige sesongs «survivor» i øverste divisjon, Salernitana.

Hovedstadsklubben viste god takter, Paulo Dybala hadde en helt okay debut i den burgunderrøde drakta og en noe heldig Bryan Cristante ble matchvinner med scoringen i det 33. minutt. Ikke akkurat grunn for å dra frem de store overskriftene etter Romas tre poeng på bortebane, men Mourinho er en rev som vet at rivalene på en dårlig dag kan miste poeng nettopp mot en klubb som Salernitana.

LES: The Athletic: Chelseas jakt på nøkkelperson hos Liverpool mislyktes

Derfor var det tid for markering etter kampen, samtidig som Mourinho signaliserte at det var ingen grunn til å ta frem den store feiringen. Ifølge Corriere dello Sport kjøpte Roma-manageren med seg 60 pizzaer for å feire seieren med spillerne og støtteapparat.

Dette er en feiring som hadde vært helt naturlig for et en gjeng med 12-årige fotballspillere, vi tipper fotball mangemillionærene hos Roma også koste seg. Vi tror heller ikke noen av spillerne gikk glipp av signalet fra manageren: Vi vant, men spillet gjorde dere fortjent til en enkel pizza.

LES: Giovani Lo Celso fikk ikke pakket ut av baggen engang

Time to step up.