Vi tror de får ri sammen igjen.

Barcelona og Xavi er ikke ferdig med sommeren store ryddesjau på Camp Nou.

Barcelona vurderer et sensasjonelt forsøk på å signere Lionel Messi på nytt, ifølge flere medier. La Liga-gigantene ble tvunget til å la sin beste spiller noensinne forlate klubben i fjor sommer for å komme under La Ligas lønnstak.

Barcelonas kjøpefest denne sommeren har blitt finansiert ved at klubben har solgt av fremtidige inntekter til forskjellige selskaper, samt kvittet seg med spillere.

PÅ SPISSJAKT: Leeds får en travel uke på transfermarkedet

Det er en risikabel strategi, men det katalanske storlaget har visstnok ingen planer om å gå over til en mer edruelig overgangspolitikk.

Nå forbereder de et bud på Messi. Den spanske fotballekspert Guillem Balague rapporterer at Xavi Hernandez har fortalt sine overordnede at han ønsker å signere sin tidligere lagkamerat allerede i sommer.

Det er imidlertid høyst usannsynlig at PSG ønsker på å selge 35-åringen, spesielt siden han blir kontraktløs neste sommer.

Messi har fått en god start på den nye sesongen, og scoret to mål i mesternes to første Ligue 1-kamper.

Og mens PSG har tegn til å forlate sin stjerne-fokuserte rekrutteringsmodell, har de gjort Messi til en stor del av planene deres for 2022/23-kampanjen. Dermed får kanskje en Messi-retur til Barcelona senest neste sommer.

SISTE: Enig om gigantlønn med Chelsea!

Manchester Citys Bernando Silva er et mer realistisk mål, den portugisiske midtbanespilleren er veldig interessert i å bytte ut Etihad Stadium med Camp Nou.

Pep Guardiola har innrømmet at Premier League-mesterne kan bli nødt til å lytte til tilbud til den tidligere Monaco-spilleren, selv om han ønsker å beholde ham.

I mellomtiden fikk Barcelona en skuffende start på La Liga-sesongen i helgen.

Xavis lag ble holdt til uavgjort 0-0 av Rayo Vallecano på Camp Nou lørdag.