Simeone.

Etter møtene mellom Atletico Madrid og Liverpool der La Liga-klubben trekker det korteste strået, blir det alltid en sak der manager Diego Simeones sterke motvilje mot å takke for kampen blir trukket frem. Den sør-amerikanske treneren skjønner selv ikke problemet, for ham er det mest naturlige i verden å rase inn i garderoben så kjapt som mulig etter kampslutt ved tap. På søndag i Premier League skjønte vi mer av Atletico-managerens atferd.

Det var duket for byderby mellom Chelsea og Tottenham i andre serierunde. Chelsea styrte store deler av showet, Tottenham styrte seks minutter på overtid. Det endte med 2-2 etter Harry Kane-scoring i det 90+6. minutt, der det direkte etter kampslutt ble tumulter – fyrt opp av klubbenes managere.

LES: Chelsea har siktet seg inn på signering de IKKE skal gi fra seg til Tottenham

Sånn kan det gå når to trenere fulle av adrenalin skal vise hverandre sportsmanship når begge har helt andre gester de vil gi motstandernes sjef.

Vi kan livlig forestille oss hothead Diego Simeone ende opp i fysiske konfrontasjoner og med en haug røde kort hvis han skulle tvinges til å håndhilse med Klopp og de andre kollegaen etter tap. Bare fortsett med det du gjør, Simeone. Det er nok best for alle parter. 

sadfkøjasd