Ganske tydelig Patrick Bamford signerer

Leeds må ut på markedet etter nok en skade på klubbens viktigste spiller. Jesse Marsch skal ha fem nye spisser på radaren.

Patrick Bamford pådro seg nok et skade på lørdag. Forrige sesong var preget av skader, og etter bare én og halv kamp denne sesongen er spissen skadet igjen.

SISTE: Enig om gigantlønn med Chelsea!

Jesse Marsch fryktet først en langvarig skade, men har uttalte etter kampen: -Jeg tror ikke det er så ille, han følte litt stramhet i lysken.

«Så han ønsket ikke å presse det, og han tok den riktige avgjørelsen om å gå av. Hvis det er en cupfinale eller noe, tror jeg han hadde fortsatt å spille.»

Leeds har uansett ikke råd til å være så avhengige av en spiller som begynner å slite mer og mer med skader.

CBS Sports journalist, Ben Jacobs, skriver at Leeds skal planlegger å mye aktivitet neste uke og navngir fem spisser på klubbens radar.

Ollie Watkins før han kom til Villa – nå er han på vei bort igjen

Aston Villas Ollie Watkins blir overvåket av både Leeds og Crystal Palace.

Nylige rapporter har antydet at det er spenning mellom spiss og Villa-sjef Steven Gerrard. Det ble til og med hevdet at Liverpool-legenden søker en ny oppgradering på både Watkins og Danny Ings fra Spania.

Southamptons Che Adams fortsetter å være ønsket av andre klubber og reporteren bekreftet at Leeds holder et øye med situasjonen hans.

Blackburns Ben Brereton Diaz blir ofte nevnt selv om han ikke lenger er hovedmålet på Elland Road, men klubbens speidere er usikker på om han er god nok for Premier League.

Rennes’ Martin Terrier er også kikkerten til Marsch, men Rennes vil ha hele 35 millioner pund for spissen dermed kan det utelukke han

I tillegg er Cincinnati FCs Brandon Vazquez også med i loopen.