Maestro. (foto: roma, twitter)

Vi skjønner ikke helt opplegget til Paulo Dybala når han gir avkall på Champions League-spill ved å signere for Roma, men så kan José «the Special One» Mourinho være overbevisende når han får spillere på tomannshånd. Går Dybala-signeringen helt inn, blir dette en gedigen prestisjesignering for portugiseren og Roma. Og det kan komme mer.

Det tok ikke mange månedene etter exiten fra Liverpool før Georginio Wijaldum var ryktet på vei ut av PSG. Det han var forespeilet skjedde ikke. Fra nesten fire tusen minutter på kamparenaen for Liverpool i 2020/21-sesongen som en av Jürgen Klopps mest betrodde spillere, gikk nederlenderen til PSG-kontrakt til 2024 og under to tusen spilleminutter på kamparenaen forrige sesong.

LES: Sky Sports: Crystal Palace blar opp 200 millioner for Bayern München-spiller

Ifølge flere franske medier er Wijnaldum på overgangslista hos PSG, nå hevder italienske Calciomercato at Roma og Mourinho jobber hardt for å hente 31-åringen til den evige stad (og europaligaspill). PSG skal være så gira på å kvitte seg med Wijnaldum at de er med på utleieavtale der de dekker 50 prosent av årslønna på rundt 90 millioner kroner.

Wijnaldum trenger sårt kamptrening for å overbevise Louis de Gaal før VM-sluttspillet, Mourinho tilbyr garantert midtbanespilleren å kunne bade i spilletid i Roma-drakta.

Wijnaldum spilte mot Jose Mourinho-fotball i portugiserens opphold hos Manchester United og Tottenham, kanskje på tide å være på samme side i en ekstraordinær sesong med VM-sluttspill som deler opp sesongen? Vi blir ikke overrasket hvis Mourinho overtaler nederlenderen.