Allez, allez! (foto: palace, twitter)

Da Crystal Palace skulle opp mot Manchester United og ferskingen Erik ten Hag på tirsdag, var det forventninger til om Patrick Vieras menn skulle knuse håpet hos United-supporterne før sesongstart. Palace var aldri i nærheten av dette.

3-1 seier til ten Hag der et ekstremt lekent og effektiv United-lag fikk Palace-spillerne til se stasjonære og trege ut. Nå henter Vieira inn en midtstopper som skal bidra til å stanse kjappe United-bein neste gang de møtes.

LES: Neste Premier League-tilbud på bordet for Jesse Lingard

Den amerikanske landslagsspilleren Chris Richards (6 landskamper) tok veien fra Dallas til Bayern Müchen tilbake i 2018. Midtstopperen har spilt seg opp gjennom et av verdens beste akademier, brukte de to første sesongene på Bayerns andrelag (37 kamper), var på utleie hos Hoffenheim forrige sesong. Hos førstelaget til Bayern München har det blitt ti kamper, men uten det store gjennombruddet.

Bayern München har denne uka hentet inn Matthijs Ligt for rundt 800 millioner (!), for Richards er det på tide å komme seg videre. Patrick Vieira har sett potensialet i 22-åringen med 35 Bundesliga-kamper. Ifølge Sky Sports Germany er Palace enig med Richards om de personlige betingelsene, overgangssummen vil ligge på opp mot 200 millioner kroner inklusiv bonus.

LES: Ex-mannen til Wanda Nara har kjøpt Birmingham City

Spennende signering.