Begynner å haste hvis Lingard skal dra på seg denne drakta.

Når vi ser Manchester United under Erik ten Hag lurer vi litt på om ikke Jesse Lingard hadde kommet mer til sin rett i nederlenderens system. Vel, Lingard er historie på Old Trafford, nå skal 29-åringen revitalisere karrieren og trenger å treffe på første forsøk. Nottingham Forest mener nå de har det beste tilbudet til den tidligere Man Utd-spilleren.

Lingard har ifølge engelske medier mottatt tilbud fra West Ham, der han viste han følte seg hjemme. Det har også kommet tilbud fra flere andre klubber. Likevel, tiden går mot sesongstart og det er ikke lett å forstå hvorfor Lingard venter med å ta avgjørelsen. Grunnlaget for sesongstart legges nå rundt i klubbene, Gareth Southgate følger nøye med på hva hans landslagsspillere og potensielle holder på.

LES: Pipekonserten Erik Ten Hag må ta på alvor?

Er det tilbudet fra Steve Cooper han har ventet på?

Ifølge The Athletic har Premier League-ferskingene Nottingham Forest sendt over kontraktstilbud. Det engelske medier melder også at har kommet et kontraktstilbud fra Saudi-Arabi som Lingard også vurderer (hæ?).

Nå er ikke vi mammaen til Jesse Lingard, men for oss er saken enkel. Selv om det hadde vært kult med Forest, velg West Ham, det blir ikke en bedre revitalisering av karrieren og oppkjøring mot VM-sluttspill enn det David Moyes kan tilby.

LES: Bekreftet: Bayern München har definitivt sluttet å stille seg bak i køen

Just do it!